Dyrlæge Nicolai Aggers pumpe

You are currently viewing Dyrlæge Nicolai Aggers pumpe

Fra madpapir til prototype og kommunikation i øjenhøjde!

Dyrlæge Nicolai Agger mødte personligt op hos os med en skitse over sin ide til en pumpe. Kort fortalt var vi to eksperter på hvert vores felt. Det betød, at vi i fællesskab var nødt til at hjælpe hinanden igennem udviklingsforløbet med hver vores ekspertviden. Det var vigtigt, at vi fik formidlet den rigtige viden i øjenhøjde med hinanden. For IBA Nexttech vidste ikke meget om udformninger af pumper, mens Nicolai var nysgerrig på 3D printteknologier. Vores gode samarbejde resulterede i, at vi allerede efter 14 dage stod med den første prototype i hænderne.

IBA Nexttech har været med i processen fra den første skitse, over design og konstruktion til print. Vi hjalp også med at skaffe de dele til pumpen, som ikke skulle printes.

Dette projekt er et godt eksempel på, hvad 3D print kan i forbindelse med udvikling af prototyper. For da det fra begyndelsen har været meningen, at de seks til syv printede emner på sigt skulle sprøjtestøbes, valgte vi, at printe delene med SLS-teknologien (Selected Laser Sintering). Det er et materiale, som minder om dem, man anvender i sprøjtestøb.

“Udviklingen af produktet er lavet, så den skal kunne sprøjtestøbes i fremtiden”.

Nicolai Agger