UDSTYR

Hos NEXTTECH får du adgang til det bedste 3D printudstyr til industriel produktion, indenfor de mest kende printmetoder. NEXTTECH råder også over relevant efterbehandlingsudstyr, som kan have stor indflydelse på det færdige resultat.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, og har flere maskiner stående fra både medlemmer og leverandøre. Vi arbejder løbende på at få flere print teknologier, og et større udbud af forskellige materialer.

sPro 60HD

sPro 60 er en SLS Printer fra 3D Systems, som især anvendes til fremstilling af funktionelle prototyper, samt til stærke og fleksible produktionsemner. Printeren har en meget stor produktionskapacitet, og kan derfor producere højkvalitets, termoplastiske emner med meget høj hastighed. Printerens materialeindstillinger er åbne, og man kan anvende et stort udvalg af plast-, komposit og elastomerer.

ProJet 3600 MAX

ProJet MJP 3600 fra 3D Systems, udmærker sig ved at være en printer, der er let tilgængelig, høj præcision med en lagtykkelse ned til 16µ, samt et spændene udvalg af materialer. ProJet 3600 bliver ofte brugt i forbindelse med prototyper som: Konceptmodeller, forme til silikonestøb og målefixture.

ProJet MJP 2500 Plus

ProJet MJP 2500 Plus serien er den nyeste type af MultiJet printere fra 3D Systems. Den udmærker sig ved at være en printer, der er let tilgængelig, har høj detaljegrad, samt et spændene udvalg af materialer. ProJet 2500 Plus bliver ofte brugt i forbindelse med prototyper som: Konceptmodeller, forme til silikonestøb og målefixture.

Maskinen er udlånt af:

ProJet MJP 2500 IC

ProJet MJP 2500 IC er en voksbaseret 3D printer fra 3D Systems, som giver gode muligheder for design, med brug af topologioptimering. ProJet 2500 IC giver muligheder for at printe komplekse og unikke emner i voks, som man efterfølgende bruger til fremstilling af støbeforme, hvori man kan støbe diverse metaller.

Maskinen er udlånt af:

Figure 4 Standalone

Figure 4 er den nyeste DLP printer fra 3D Systems. Figure 4 printer med en fantastisk hastighed, denne korte produktionstid gør det muligt at have plastemner i hånden, efter bare nogle få timer. Dette er med til at gøre design af nye emner meget hurtigere. Med Figure 4s høje nøjagtighed egner den sig både til prototyper og produktion inden for små plastemner og smykker.

Maskinen er udlånt af:

Markforged METAL X

METAL X fra Markforged, som befinder sig hos NEXTTECH, er den første metal 3D printer i Norden, som gør brug af ADAM (Atomic Diffusion Additive Manufacturing) metoden. Med METAL X er det muligt at printe kompliceret metalemner på meget kort tid, disse emner kan printes med honeycomb struktur, dette gør emnerne meget stærke i forhold til vægt.

Maskinen er udlånt af:

MARKFORGED X7

X7 fra Markforged er en FDM 3D printer, som printer emner i PA eller Onyx. På Markforged X7 er der mulighed for at forstærke sine emner, med enten fiberglas, varmestabilt fiberglas, kulfiber eller Kevlar®. Markforged X7 bliver ofte brugt i forbindelse med: Gribere til robotter, værktøjer til produktion og bløde bakker.

Maskinen er udlånt af:

Sindoh 3DWOX

3DWOX fra Sindoh er en FDM 3D printer med mange anvendelsesformål. Den adskiller sig ved at være opbygget i en lukket kasse med ECO filter. Det gør, at den kan stå i kontormiljøer og klasseværelser, uden at afgive giftige emissioner. Sindoh 3DWOX er en plug ‘n’ play printer og er et udmærket valg, til at komme i gang med.

Maskinen er udlånt af:

HP Jet Fusion 580 color 3d printer

HP jet fusion 580 er en MJF Printer fra HP, som især anvendes til fremstilling af funktionelle prototyper. Det unikke ved denne printer er at der er mulighed for at farve emnerne under printning. HP jet fusion printer i termoplastiske materialer PA12

Maskinen er udlånt af:

Luk menu