3D-printere hos IBA Nexttech

Se det tilgængelige udstyr, 3D-print teknologier og 3D-print materialer

Udstyr

Hos IBA Nexttech får du adgang til det bedste 3D-print udstyr til industriel produktion inden for de mest kende 3D-print teknologier. IBA Nexttech råder også over relevant efterbehandlingsudstyr, som kan have stor indflydelse på det færdige resultat.

Vi har et tæt samarbejde med både vores leverandører og vores medlemmer, og flere af dem har maskiner stående. Dette skaber en stor værdi for IBA Nexttechs medlemmer, da dette samarbejde gør det muligt for os at have den nyeste teknologi til rådighed. Vi får løbende flere printteknologier og et større udbud af forskellige materialer.

Ønsker dig og din virksomhed at besøge IBA Nexttech og se vores 3D-printerpark, så kontakt os endelig.

Projet CJP 660Pro er en professionel 4-kanals CMYK full-Color 3D printer. Den er velegnet til at fremstille realistiske skue modeller i farve.

Markforged Metal X 3D printer.

METAL X fra Markforged, som befinder sig hos IBA Nexttech, er den første metal 3D-printer i Norden, som gør brug af ADAM (Atomic Diffusion Additive Manufacturing) metoden. Med METAL X er det muligt at printe komplicerede metalemner på meget kort tid, disse emner kan printes med honeycomb struktur. Det gør emnerne meget stærke i forhold til vægt.

Maskinen er ejet af:

IBA Nexttech logo

Figure 4 er den nyeste DLP printer fra 3D-Systems. Figure 4 printer med en fantastisk hastighed. Dens korte produktionstid gør det muligt at have plastemner i hånden efter bare nogle få timer. Dette er med til at gøre design af nye emner meget hurtigere. Med Figure 4s høje nøjagtighed egner den sig både til prototyper og produktion inden for små plastemner og smykker.

Maskinen er udlånt af:

3D system Figure 4 Standallone hero 0 printer
Project MJP 2500 Plus 3D printer med transparent baggrund

ProJet MJP 2500 Plus serien er den nyeste type af MultiJet printere fra 3D-Systems. Den udmærker sig ved at være en printer, der er let tilgængelig, har høj detaljegrad, samt et spændende udvalg af materialer. ProJet 2500 Plus bliver ofte brugt i forbindelse med prototyper som: Konceptmodeller, forme til silikonestøb og målefixture.

To maskiner – heraf er den ene udlånt af PLM Group og den anden tilhører IBA Nexttech:

IBA Nexttech logo

HP 5200 er en produktionsmaskine, som bruger MJF teknologien. Denne printer er særdeles velegnet til masseproduktion og har forskellige materiale muligheder, som kontinuerligt udvides. HP 5200 er desuden en af de mest økonomiske printere, sammenlignet med printere i samme klasse.

Maskinen er udlånt af:

Sindoh printer med transparent baggrund.

3DWOX fra Sindoh er en 3D-printer med mange anvendelsesformål. Den adskiller sig ved at være opbygget i en lukket kasse med ECO filter. Det gør, at den kan stå i kontormiljøer og klasseværelser uden at afgive giftige emissioner. Sindoh 3DWOX er en plug ‘n’ play printer og er et udmærket valg til at komme i gang med.

Maskinen er udlånt af:

X7 fra Markforged er en 3D-printer, som printer emner i PA eller Onyx. På Markforged X7 er der mulighed for at forstærke sine emner med enten fiberglas, varmestabilt fiberglas, kulfiber eller Kevlar®. Markforged X7 bliver ofte brugt til at printe: Gribere til robotter, værktøjer til produktion og bløde bakker.

Maskinen er ejet af:

IBA Nexttech logo

Markforged 3D printer med transparent baggrund.
MarkTwo 3D printer

Markforged Mark Two

Markforged Mark Two er en 3D-printer, som printer emner i PA eller Onyx. På Markforged Mark Two er der mulighed for at forstærke sine emner med enten fiberglas, varmestabilt fiberglas, kulfiber eller Kevlar®. Markforged Mark Two bliver ofte brugt til at printe: Gribere til robotter, værktøjer til produktion og bløde bakker.
Maskinen er udlånt af:

DyeMansion DM60

DyeMansion DM60 automatiserer farvningen af dit 3D-print, som gør ”farve-processen” nem for brugeren. DM60 har den største farvebase, som udover 170 RAL og standardiserede farver, også giver dig mulighed for at lave dine egne farver. DM60’eren har en cyklustid på kun 150 minutter, som sikrer dig helt færdige dele på få timer.

Maskinen er udlånt af:

DyeMansion DM60 automatiserer farvningen af dit 3D-print, som bruges til farvning.
DyeMansion Powershot S rensningsmaskine

DyeMansion Powershot S​

DyeMansion Powershot S er en automatiseret overfladebehandlings-maskine, som giver det mest effektive resultat på markedet og sikrer den bedste finish på din slutdel. Med en cyklustid på bare 10 minutter, øger DyeMansion Powershot S både produktiviteten og kvaliteten af dit slutprodukt. Via trykluft udjævner Powershot S spidser og lavpunkter og lukker hulrum, som skaber en ensartet overflade.

Maskinen er udlånt af:

DyeMansion Powershot C er en rensningsmaskine, som på bare 10 minutter kan rense et større SLS eller MJF-print. På den måde reducerer DyeMansion Powershot C både rensningstiden og ”personaleomkostninger”. DyeMansion Powershot C kan erstatte op til fire sandblæsningssystemer, og sparer dig dermed også for investerings – og vedligeholdelsesudgifter.

Maskinen er udlånt af:

Rensningsmaskinen DyeMansion Powershot C er illustreret. Stor trumle.