3D printere hos IBA Nexttech

Se det tilgængelige udstyr, 3D print teknologier og 3D print materialer

Udstyr

Hos IBA Nexttech får du adgang til det bedste 3D print udstyr til industriel produktion inden for de mest kende 3D print teknologier. IBA Nexttech råder også over relevant efterbehandlingsudstyr, som kan have stor indflydelse på det færdige resultat.

Vi har et tæt samarbejde med både vores leverandører og vores medlemmer, og flere af dem har maskiner stående. Dette skaber en stor værdi for IBA Nexttechs medlemmer, da dette samarbejde gør det muligt for os at have den nyeste teknologi til rådighed. Vi får løbende flere printteknologier og et større udbud af forskellige materialer.

Ønsker dig og din virksomhed at besøge IBA Nexttech og se vores 3D printerpark, så kontakt os endelig.

ProJet MJP 3600 fra 3D Systems, udmærker sig ved at være en printer, der er let tilgængelig, har høj præcision med en lagtykkelse ned til 16µ samt et spændende udvalg af materialer. ProJet 3600 bliver ofte brugt i forbindelse med prototyper som: Konceptmodeller, forme til silikonestøb og målefixture.

ProJet MJP 2500 Plus serien er den nyeste type af MultiJet printere fra 3D Systems. Den udmærker sig ved at være en printer, der er let tilgængelig, har høj detaljegrad, samt et spændende udvalg af materialer. ProJet 2500 Plus bliver ofte brugt i forbindelse med prototyper som: Konceptmodeller, forme til silikonestøb og målefixture.

Maskinen er udlånt af:

Figure 4 er den nyeste DLP printer fra 3D Systems. Figure 4 printer med en fantastisk hastighed. Des korte produktionstid gør det muligt at have plastemner i hånden efter bare nogle få timer. Dette er med til at gøre design af nye emner meget hurtigere. Med Figure 4s høje nøjagtighed egner den sig både til prototyper og produktion inden for små plastemner og smykker.

Maskinen er udlånt af:

METAL X fra Markforged, som befinder sig hos IBA Nexttech, er den første metal 3D printer i Norden, som gør brug af ADAM (Atomic Diffusion Additive Manufacturing) metoden. Med METAL X er det muligt at printe kompliceret metalemner på meget kort tid, disse emner kan printes med honeycomb struktur. Det gør emnerne meget stærke i forhold til vægt.

Maskinen er udlånt af:

X7 fra Markforged er en FDM 3D printer, som printer emner i PA eller Onyx. På Markforged X7 er der mulighed for at forstærke sine emner med enten fiberglas, varmestabilt fiberglas, kulfiber eller Kevlar®. Markforged X7 bliver ofte brugt til at printe: Gribere til robotter, værktøjer til produktion og bløde bakker.

Maskinen er udlånt af:

3DWOX fra Sindoh er en FDM 3D printer med mange anvendelsesformål. Den adskiller sig ved at være opbygget i en lukket kasse med ECO filter. Det gør, at den kan stå i kontormiljøer og klasseværelser uden at afgive giftige emissioner. Sindoh 3DWOX er en plug ‘n’ play printer og er et udmærket valg til at komme i gang med.

Maskinen er udlånt af:

HP jet fusion 580 er en MJF Printer fra HP, som især anvendes til fremstilling af funktionelle prototyper. Det unikke ved denne printer er, at der er mulighed for at farve emnerne under printning. HP jet fusion printer i termoplastiske materialer PA12.

Maskinen er udlånt af:

Sintratec KIT er den ideelle begynderprinter. Med Kittet fås en printer, som man selv samler, hvormed der opnås en dybere forståelse af funktionaliteten og teknologien. Printeren benytter SLS teknologien og bruges til bl.a. funktionelle prototyper. Materialeindstillingerne er åbne, hvorfor det er muligt at printe i mange forskellige termoplastiske materialer.

Maskinen er udlånt af:

HP 5200 er en produktionsmaskine, som bruger MJF teknologien. Denne printer er særdeles velegnet til masseproduktion og har forskellige materiale muligheder, som kontinuerligt udvides. HP 5200 er desuden en af de mest økonomiske printere, sammenlignet med printere i samme klasse.

Maskinen er udlånt af:

Luk menu