Bliv medlem af nexttech

Få adgang til 3D print videncenter, netværk og udstyr

3 typer medlemskaber for virksomheder

Guld medlem

Med et guld medlemskab får du 25% rabat på 3D print og ligeledes på design og konstruktion. Udover dette får du en lang række fordele, som eksempelvis mulighed for kontorplads, erfagruppe og fælles PR aktiviteter. Se mere herunder.

Sølv medlem

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D print. Udover dette får du eksempelvis sparring og rådgivning på 3D print, erfagruppe, og mulighed for kontorplads. Se mere herunder.

Bronze medlem

Med et bronze medlemskab får du bl.a. invitationer til seminarer og workshops, sparring og rådgivning på 3D print og ret til brug af plastprintere. Se mere herunder.

Medlemskaber for virksomheder

I tabellen herunder kan du se hvad du får ved de forskellige medlemskaber. Her ved NEXTTECH er vi dog ikke så firkantet som skemaet, så vi tilpasser gerne medlemskabet så det passer til din virksomhed og jeres behov. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Medlemskab for uddannelsesinstitutioner

Vi samarbejder med flere af landets uddannelsesinstitutioner bl.a. om forskning. Vi bidrager også med den nyeste viden indenfor 3D print og underviser gerne elever i relevante emner. Det kan eksempelvis være brug af korrekt materiale og teknologi.

Luk menu