Bliv medlem af IBA Nexttech

Vi er blevet en del af IBA som videninstitution – Få adgang til os

3 typer medlemskaber for virksomheder

Guld medlem

Med et guld medlemskab får du 25% rabat på 3D print og ligeledes på design og konstruktion. Udover dette får du en lang række fordele, som eksempelvis mulighed for kontorplads, mulighed for at deltage i erfagruppe og fælles PR aktiviteter. Se mere herunder.

Sølv medlem

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D print, sparring og rådgivning på 3D print. Du får mulighed for at deltage i erfagruppe og mulighed for kontorplads. Se mere herunder.

Bronze medlem

Med et bronze medlemskab får du invitationer til seminarer og workshops, sparring og rådgivning på 3D print og ret til brug af plastprintere. Se mere herunder.

Medlemskaber for virksomheder

I tabellen herunder kan du se, hvad du får ved de forskellige medlemskaber. Her ved IBA Nexttech er vi dog fleksible, så vi tilpasser gerne dit medlemskab, så det passer til din virksomhed og jeres behov. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Skema ovrersigt med månedlig ydelser for en række produkter og serviceydelser udfra tre medlemskaber. Guld, sølv eller bronze medlemskab.

Medlemskab for uddannelsesinstitutioner

Vi samarbejder med flere af landets uddannelsesinstitutioner bl.a. om forskning. Vi bidrager også med den nyeste viden inden for 3D print og underviser gerne studerende i relevante emner. Det kan eksempelvis være brug af korrekt materiale og teknologi.

Skema oversigt over medlemspriser for ét år.