Bliv medlem af IBA Nexttech

Vi er blevet en del af IBA som videninstitution – få adgang til os

4 typer medlemskaber

Guld medlem

Med et guld medlemskab får du 25% rabat på 3D-print og ligeledes på design og konstruktion. Udover dette får du en lang række fordele, som eksempelvis mulighed for kontorplads, mulighed for at deltage i erfagruppe og fælles PR aktiviteter. Se mere herunder.

Sølv medlem

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D-print, sparring og rådgivning på 3D-print. Du får mulighed for at deltage i erfagruppe og mulighed for kontorplads. Se mere herunder.

Bronze medlem

Med et bronze medlemskab får du invitationer til seminarer og workshops, sparring og rådgivning på 3D-print og ret til brug af plastprintere. Se mere herunder.

Sammenslutninger

Vi samarbejder med flere af landets uddannelsesinstitutioner, sammenslutninger, klynger og organisationer om forskning og udvikling. Her samarbejder vi og bidrager med den nyeste viden inden for 3D-print. Vi underviser gerne indenfor relevante emner og vejleder gerne i brug af korrekt materiale og teknologi.

Kontakt os vedr. medlemskab

Vi tilbyder forskellige medlemskaber og vi tilpasser gerne dit medlemskab, så det passer til din virksomhed/organisation og jeres behov. 
Kontakt os for en uforpligtende samtale.