3D-print i øjenhøjde

IBA Nexttech er en del af IBA Erhvervsakademi Kolding som videninstitution, og IBA Nexttech er stiftet ud fra den gamle danske tankegang, som andelsbevægelsen bygger på. Det betyder, at virksomhederne er medlemmer hos os. IBA Nexttech blev etableret af Business Kolding i 2017 og skabt med det formål at udbrede kendskab og viden til virksomheder om 3D-print.

Som medlem har du en unik mulighed for at lære, afprøve og producere produkter i 3D-print. Vi stiller den nyeste teknologi til rådighed og er opdateret på den nyeste viden. En viden som styrker din virksomheds parathed og anvendelse af 3D-print som produktionsmetode, og som også ruster din virksomhed til at udnytte fremtidens muligheder. Læs mere om vores medlemskaber her.

Vi hjælper dig med at undersøge din virksomheds muligheder for at anvende 3D-print. Derudover giver vi dig den viden, som sikrer din virksomheds fortsatte konkurrenceevne ved at benytte fremtidens produktionsmetode.

Mission

Vores mission er at sikre virksomhederne let adgang til kompetencer og viden om 3D-print, og på den måde styrke deres konkurrencekraft.

Vision

Vi ønsker at være virksomhedernes foretrukne videncenter inden for 3D-print.

Værdier

Hos IBA Nexttech er viden i centrum, og vi sætter en ære i at være opdateret på den nyeste viden. Særligt fordi det er vigtigt for os, at vi altid rådgiver vores medlemmer bedst muligt. Men vigtigst er, at vores viden er i øjenhøjde. Det betyder, at vores medarbejdere vil møde medlemmerne på deres niveau.

Forskning

IBA Nexttech indhenter en del af vores viden ved at forske inden for forskellige områder. Vi kan på grund af tavshedspligt ikke gå i detaljer, men vi kan overordnet sige, at det er inden for områderne medicin, fly og vindmølleindustrien. Og at vi her forsøger at kombinere teknologien topologioptimering og 3D-print, så det giver værdi for de forskellige industrier.

Vidensdeling

Hos IBA Nexttech vægter vi læring højt, og derfor holder vi med jævne mellemrum seminarerTil disse seminarer, inviterer vi ofte gæstetalere, som deler ud af deres egne erfaringer med forskellige teknologier, som ofte kan relateres til 3D-print. Det gør vi for, at du kan tilegne dig den nyeste viden og blive bedre rustet til at inddrage 3D-print teknologierne i dine arbejdsprocesser.

IBA Nexttech  samarbejder  med flere andre  uddannelsesinstitutioner, blandt andre  Syddansk Universitet (SDU), Designskolen Kolding og Aalborg Universitet. Det gør vi for at sikre, at de studerende har adgang til nogle af de bedste, professionelle 3D-printmaskiner og den nyeste viden.

Netværk

Netværk er utrolig vigtig i vores samfund i dag. Ikke mindst fordi det kan skaffe dig adgang til mennesker, som blandt andet kan bidrage med ny viden og inspirere dig og din virksomhed. Hos IBA Nexttech er vi afhængige af vores netværk og tilegner os ny viden gennem vores netværk. 

Udover vores medlemmer, indeholder vores netværk leverandører af både 3D-printere og materialer, 3D-print producenter og uddannelsesinstitutioner. Vores netværk er et fællesskab, hvor vi vægter ligeværdighed, tillid og balance højt. Her er det muligt at dele ideer og problemstillinger i trygge og fortrolige rammer.