ET UVILDIGT VIDENCENTER I ØJENHØJDE

NEXTTECH er videncenter, der er stiftet ud fra den gamle danske tankegang, som andelsbevægelsen bygger på. Det betyder at virksomhederne er medlemmer hos os. NEXTTECH blev etableret af Business Kolding i 2017 og skabt med det formål at udbrede kendskab og viden til virksomheder om 3D print.

Som medlem, har du en unik mulighed for at lære, afprøve og producere produkter i 3D print. Vi stiller den nyeste teknologi til rådighed og er opdateret på den nyeste viden.  En viden som styrker din virksomheds parathed og anvendelse af 3D print som produktionsmetode og som også ruster jer til at udnytte fremtidens muligheder. Læs mere om vores medlemskaber her.

Vi hjælper dig, med at undersøge din virksomheds muligheder for at anvende 3D print.  Derudover giver vi dig den viden, som sikrer din virksomheds fortsatte konkurrenceevne ved at benytte fremtidens produktionsmetode.

Mission

Vores mission er at sikre virksomhederne let adgang til kompetencer og viden om 3D print, og på den måde styrke deres konkurrencekraft.

Vision

Vi ønsker at være virksomhedernes foretrukne 3D print videncenter.

Værdier

Hos NEXTTECH er viden i centrum, og vi sætter en ære i at være opdateret på den nyeste viden. Særligt fordi det er vigtigt for os, at vi altid rådgiver vores medlemmer bedst muligt. Men vigtigst er, at vores viden er i øjenhøjde. Det betyder at vores medarbejdere vil møde medlemmerne på deres niveau.

forskning

NEXTTECH indhenter en del af vores viden ved at forske indenfor forskellige områder. Desværre har vi tavshedspligt og må ikke fortælle om dem. Hvad vi må fortælle er, at det er nogle utrolige spændende projekter – om alt lige fra medicin, fly- og vindmølleindustrien.Vi forsker blandt andet i, hvordan man kan kombinere teknologien topologioptimering og 3D print, så det giver værdi for de forskellige industrier.

vidensdeling

Hos NEXTTECH vægter vi læring højt, derfor holder vi med jævne mellemrum seminarer.  Til disse seminarer, inviterer vi ofte gæstetalere, som deler ud af deres egne erfaringer med forskellige teknologier, som ofte kan relateres med 3D print. Det gør vi, for at du kan tilegne dig den nyest viden, og blive bedre rustet til at inddrage 3D print teknologierne i dine arbejdsprocesser.

Vi samarbejder desuden med flere af landets uddannelsesinstitutioner, blandt andet IBA KoldingSDUDesignskolen Kolding og Aalborg Universitet. Det gør vi for at sikre, at de studerende har adgang til nogle af de bedste, professionelle 3D printmaskiner og den nyeste viden.

Netværk

Netværk er utrolig vigtig i vores samfund i dag, ikke mindst fordi det kan skaffe dig adgang til mennesker, der blandt andet kan bidrage med ny viden og inspirerer dig og din virksomhed. Hos NEXTTECH er vi afhængig af vores netværk, især fordi vi er en medlemsbaseret virksomhed, men også fordi det er igennem vores netværk, at vi tilegner os ny viden. En viden vi deler med dig, som er medlem og en del af vores netværk.

Udover vores medlemmer, indeholder vores netværk leverandører af både 3D printere og materialer, 3D print producenter og uddannelsesinstitutioner. Vores netværk er et fællesskab, hvor vi vægter ligeværdighed, tillid og balance højt. Her er det muligt at dele ideer og problemstillinger i trygge og fortrolige rammer.

Luk menu