Aguardios vandsparer device

Aguardios vandsparer device

Aguardio har udviklet en device, der installeres i badet, og måler den tid vandet løber. Formålet er, at brugerne bliver opmærksom på badevanerne, så de kan ændres, og i sidste ende mindske forbruget af vand.

Aguardio kontaktede NEXTTECH, for at få 3D printet en prototype af kabinettet til deres device. Det viste sig hurtigt, at selvom Aguardio var langt i deres proces, og klar til at 3D printe en prototype, var NEXTTECH en god sparringspartner i forhold til designet, konstruktionen og materialevalget.

Især i forhold til konstruktion og materialevalg, kunne NEXTTECH bidrage med deres viden. Netop fordi devicen skal installeres på badeværelset, stilles der særlige krav til, at den skal kunne modstå fugt.

Den sparring NEXTTECH kunne bidrage med gjorde, at Aguardio fik optimeret deres device, inden vi printede prototypen.

”NEXTTECH har været en stor fordel for vores udvikling. De har hjulpet os med at udvikle vores prototype langt hurtigere end, hvis vi valgte den normale vej. Det har betydet at vi kunne teste løsningen langt hurtigere på markedet.

Medstifter og administrerende direktør Thomas Munch-Laursen, Aguardio.

Prototypen af kabinettet bestod af 3 dele, og er printet med SLS-teknologien på vores sPro60 printer. Hvorfor disse valg – skulle bruge mange styk, hvilket denne printer er perfekt til, da det er en produktionsmaskine.

Luk menu