Aguardios vandsparer device

You are currently viewing Aguardios vandsparer device

Aguardio har udviklet en device, der installeres i badet og måler den tid, vandet løber. Formålet er, at brugerne bliver opmærksom på badevanerne, så de kan ændres, og i sidste ende mindske forbruget af vand.

Aguardio kontaktede IBA Nexttech, for at få 3D printet en prototype af kabinettet til deres device. Det viste sig hurtigt, at selvom Aguardio var langt i sin proces og klar til at 3D printe en prototype, var IBA Nexttech en god sparringspartner i forhold til designet, konstruktionen og materialevalget.

Især i forhold til konstruktion og materialevalg, kunne IBA Nexttech bidrage med deres viden. Netop fordi devicen skal installeres på badeværelset, stilles der særlige krav til, at den skal kunne modstå fugt.

Den sparring IBA Nexttech kunne bidrage med gjorde, at Aguardio fik optimeret deres device, inden vi printede prototypen.

”IBA Nexttech har været en stor fordel for vores udvikling. De har hjulpet os med at udvikle vores prototype langt hurtigere end, hvis vi valgte den normale vej. Det har betydet, at vi kunne teste løsningen langt hurtigere på markedet.”

Medstifter og administrerende direktør Thomas Munch-Laursen, Aguardio.

Prototypen af kabinettet bestod af 3 dele og er printet med SLS-teknologien på vores sPro60 printer. Aguardio skulle bruge et stort antal af devicen, og det er denne printer perfekt til, da det er en produktionsmaskine.