De nye rigtige mænd er blevet 3D-printet hos IBA Nexttech

You are currently viewing De nye rigtige mænd er blevet 3D-printet hos IBA Nexttech
Scanning af person til print af 3D figur. Der står tre personer udenfor kamerarummet. De fire personer deltager i TV programmet "rigtige mænd".

De nye Rigtige Mænd er blevet 3D-printet hos IBA Nexttech

De troede, at deres besøg i maskinen var en del af en helbredsundersøgelse. For lige inden havde de stået over for fire sygeplejersker, som skulle måle deres livvidde. Så at gå ind i den maskine kun iført underbukser måtte være en del af helbredstjekket.

Men det var det ikke.

For det, der mest af alt lignede en oplyst brusekabine, havde et helt andet formål. Nemlig at fotografere hver af de fire Rigtige Mænd med 96 kameraer på én gang. De mange fotos blev herefter sat sammen til fire 3D-filer af mænd i boxershorts. 

– Vi var blevet instrueret i, at vi intet måtte afsløre. Så det gjorde vi selvfølgelig ikke, fortæller Karsten Friis Hansen fra IBA Nexttech.

I aften kommer første afsnit af den nye sæson af Rigtige Mænd, og her ses Karsten Hansen iført blå kittel sammen med sin samarbejdspartner Søren Kring fra Vejle-firmaet Kidsprint. I efteråret kørte de to nemlig scanningsmaskinen hen til filmholdet. Her fotograferede de én efter én mændene Nicolai, Morten, René og David fra den kommende sæson 4.

Og efterfølgende kunne Karsten printe fire figurer ud hjemme hos IBA Nexttech i Kolding.

Figurer på 22 centimeter, som hver især viser en rigtig mand fra Sæson 4. Sådan som han så ud, INDEN sæsonens optagelser gik i gang. 

De figurer får de rigtige mænd formentlig at se, når det første afsnit af ”Rigtige Mænd og makkere” toner frem på skærmen i aften (onsdag). Det er på DR1 kl. 20.30.

– Hvad der skal ske, er som altid en hemmelighed. Men vi tør godt love, at det bliver hylende sjovt og også stærkt rørende. For endnu engang har vi fundet nogle enestående rigtige mænd, som nok skal vinde danskernes hjerter, skriver produktionsselskabet MakeitBee på deres website. 

Så se med i aften – og læg mærke til de flotte figurer, som er printet hos IBA Nexttech, som siden sommer har været en del af videninstitutionen IBA.

 
Karsten og samarbejdspartner er iklædt blå kedeldragter. De to mænd er fotograferet i det rum, hvor man scanner billeder forud for 3D print af figurer.
IBA Nexttechs direktør, Karsten Hansen (tv.) og samarbejdspartner Søren Kring fra Vejle-firmaet Kidsprint stod for scanningen af De Rigtige Mænd.