Lorenzo løb med sejren​

You are currently viewing Lorenzo løb med sejren​

Lorenzo løb med sejren

Det blev den 20-årige IBA-studerende Lorenzo, der vandt logokonkurrencen. Den unge spanier har tegnet et flot bud på IBA Nexttechs nye logo.

Konkurrencen om at designe det nye logo har kørt i nogle uger, og IBA har opfordret alle til at komme med deres bud på, hvordan IBA Nexttechs logo skal se ud.

Videncentret med speciale i 3D er i sommer blevet en del af IBA – og har derfor skiftet navn til IBA Nexttech. Så det nye logo skal både rumme IBA’s nuværende sorte og hvide logo – men også være inspireret af Nexttechs nuværende grønne og blå logo.

Og den kombination har Lorenzo til fulde fået med i sit forslag i konkurrencen

IBA Nexttech logovinder, Lorenze står foran skærm med logovarianter. Står med blomster og pris i hånden

Det har han fået med fra de to logoer

Kombinationen af de to logoer er Lorenzo, der til dagligt læser multimediedesign på IBA, til fulde lykkes med i sit forslag i konkurrencen. Han har tegnet IBA’s logo som en kube og foreslår figuren brugt i Nexttechs tidligere farver – grøn og blå. Og under kuben har Lorenzo skrevet Nexttech med tydelige versaler, hvor der fortsat er blevet plads til legen med de to t’er, som står tæt.

Direktøren er begejstret for forslaget

Det var en glad direktør for IBA Nexttech, der kunne lykønske vinderen. Karsten Friis Hansen har sammen med fire kolleger udgjort dommerjuryen og også hentet ekspertvurderinger fra IBA’s grafiske samarbejdspartner.

– Lorenzos logo er virkelig gennemført, og han fortæller os samtidig historien om, hvordan han er kommet frem til det. Han har tænkt over hver en detalje. Så Lorenzos logo er hele udvalgets favorit, så det var en meget overbevisende sejr, siger Karsten Friis Hansen, som er direktør i IBA Nexttech.

IBA Nexttech logovinder, Lorenze står foran skærm med logovarianter. Står med blomster og pris i hånden. Karsten står ved siden af Lorenzo

Lorenzo fra Lanzarote

Lorenzo bor i Kolding men er født og opvokset på Lanzarote – nær La Santa Sport, som mange danskere kender. Han studerer til dagligt multimediedesign på IBA Erhvervsakademi Kolding på 3. semester og er ved at lære dansk på sprogskolen. Han brænder for webdesign og ikke mindst det at udvikle en virksomheds grafiske identitet. Drømmejobbet – er enten som ansat i en stor international virksomhed eller som freelancer.

Præmien i konkurrencen, hvor syv kreative studerende og tidligere studerende bød ind på opgaven, er en 3D-figur af sig selv. Så Lorenzo skal nu 3D-scannes og herefter printes i miniature.

Karsten og resten af holdet bag IBA Nexttech arbejder nu videre med Lorenzos flotte forslag til det kommende logo.

IBA Nexttech logovinder, Lorenze står med pris og blomster i hånden. Anders og Morten står ved siden af Lorenzo