IBA Nexttech er blevet en del af IBA som videninstitution

Modtag den nyeste viden om 3D-print

Hos IBA Nexttech kan du få opdateret din viden om 3D-print. Vi holder løbende forskellige 3D-print kurser, hvor vi blandt berører emner som de forskellige 3D-print teknologier, materialer og deres praktiske anvendelse. Vi får også løbende foredragsholdere ind udefra, som bidrager med viden inden for tilhørende områder. Nu hvor vi er blevet en del af IBA som videninstitution, får du adgang til al den nyeste teknologi og udstyr inden for 3D-print.

Få skræddersyet 3D-print uddannelse til dine medarbejdere

Du har mulighed for at få skræddersyet et arrangement særligt for dig og dine medarbejdere her hos IBA Nexttech. Med en 3D-print uddannelse fra IBA Nexttech bliver du og/eller dine medarbejdere opkvalificeret inden for de områder, I har brug for. Det kan f.eks.  være viden om de forskellige 3D-print teknologier, deres anvendelse og fordele/ulemper. Vi skræddersyer uddannelsen i 3D-print specifikt til jeres behov, således at det passer til jeres fagområde, og opfylder de behov I har. Vi underviser både virksomheder og undervisningsinstitutioner. Undervisningen forløber typisk over 4 timer.

Kontakt os for at høre mere.

Kom til 3D-print seminarer

Vi afholder løbende seminarer som berører forskellige emner indenfor 3D-print. F.eks. holder vi seminarer i forbindelse med erhvervelsen af nyt udstyr, hvor udstyret, teknologierne og materialemulighederne præsenteres. Her fortæller vi også gerne, hvilken værdi den enkelte printer har, og hvad hver industri kan få ud af den. I forbindelse med et seminar hos IBA Nexttech vil der typisk være mulighed for at få sparring på jeres specifikke problemstilling.