Bliv en del af et Kontorfællesskab

Få direkte adgang til viden, sparring og det nyeste 3D print udstyr

Attraktive lokaler med stort netværk

Hos NEXTTECH har du mulighed for at leje en kontorplads i vores kontorfælleskab på IBC i Kolding. Her får du direkte adgang til vores viden, teknologier og maskiner. Vi er altid klar til at tilbyde sparring og rådgivning omkring de emner, som du har brug for at få printet. Ved at blive en del af vores kontorfællesskab, får du også mulighed for at booke mødelokaler og du får rabat i IBC’s kantine. Ønsker du er vide mere og se lokalerne, så kontakt os.

Med en kontorplads hos NEXTTECH får du:

Adgang til kantine med rabatordning

Socialt og fagligt netværk

Adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor 3D print

Faglig sparring på projekter

Åbent kontorfællesskab med eget bord og stol

”Det jeg får mest ud af ved NEXTTECH, det er i forhold til mig selv og mit virke som industriel designer. Jeg skal have inspiration og udvikle mine kompetencer, og det gør jeg ved at skabe nogle omgivelser og rammer som bidrager til det, og det giver NEXTTECH mig. Jeg får et universet omkring 3D print - materialerne, maskinerne og deres viden, som hjælper mig i min produktudvikling.”

Adgang til stort netværk

Med en kontorplads i NEXTTECHs lokaler åbner det muligheder for at udvikle din forretning. Som iværksætter kan 3D print hjælpe din innovationsproces, da du hurtigt kan få udviklet og printet din prototype. Dette kan forkorte produktudviklingsprocessen og kan dermed spare dig for mange arbejdstimer. Samtidig står vores dygtige ansatte klar med råd og vejledning, i forhold til hvilken teknologi og hvilket materiale, giver det bedste resultat for dit projekt. Vi bruger også gerne vores omfattende netværk til at hjælpe din forretning, eksempelvis kan vi hjælpe med at etablere forbindelse til potentielle kunder og leverandører.

Hold dine møder omgivet af den nyeste teknologi

Som en del af NEXTTECHs kontorfællesskab får du også afgang til vores mødelokaler. Vi har mødelokaler i forskellige størrelser, så du kan få et som passer til dit behov. Udover mødelokalerne får du også adgang til adskillige siddeområder, som enten kan bruges til arbejde eller til de mere uformelle forretningsmøder.

Bliv en del af NEXTTECH kontorfællesskab gennem dit medlemskab

Som en del af dit medlemskab er det muligt at få en kontorplads hos NEXTTECH. Dette er en del af dit medlemskab, hvis du er enten sølv eller guld medlem. Du kan læse mere om vores medlemskaber her.

Uanset om du ønsker at sidde her 1 gang i måneden eller på daglig basis, giver vores kontorfællesskab dig muligheden for at udvikle din forretningen. Du bliver en del af vores fællesskab og får direkte adgang til vores teknologi, viden og kompetencer.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

”NEXTTECH er specialister i 3D print processen. De har en viden som jeg ikke har og på den måde bruger jeg deres kompetencer til at forbedre mit resultat.”