Viden

Viden og videndeling spiller i den grad en rolle i dag. Vi ser det derfor, som vores fornemmeste opgave at være opdateret på den nyeste viden indenfor 3D print. Men også at dele den viden med vores medlemmer og resten af erhvervslivet.

Det er vigtigt for NEXTTECH at opbygge en kultur, hvor det er naturligt, at vi alle tager aktiv del i at tilegne os ny viden. En viden, som vi føler os forpligtet til at dele med hinanden, så vi bliver bedre rustet i forhold til den globale konkurrence.

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores processer, så vi kan optimere de færdige produkter. På den måde samler vi viden om 3D printteknologierne, og den viden kommer dig til gode.

Udover viden spiller uddannelse og netværk også en stor rolle i vores hverdag.

FOrskning

NEXTTECH deltager i flere forskningsprojekter. Desværre har vi tavshedspligt, og må ikke fortælle om dem. Hvad vi må fortælle er, at det er nogle utrolige spændende projekter – om alt lige fra medicin, fly- og vindmølleindustrien.

Vi forsker blandt andet i, hvordan man kan kombinere teknologien topologioptering og 3D print, så det giver værdi for de forskellige industrier.

Når vi bruger tid på at forske, er det fordi vi indsamler en masse viden, som vi kan dele med dig og din virksomhed.

Uddannelse

Hos NEXTTECH vægter vi læring højt, derfor holder vi med jævne mellemrum seminarer.  Til disse seminarer, inviterer vi ofte gæstetalere, som deler ud af deres egne erfaringer med forskellige teknologier, som ofte kan relateres med 3D print. Det gør vi, for at du kan tilegne dig den nyest viden, og blive bedre rustet til at inddrage 3D printteknologierne i dine arbejdsprocesser.

Derudover samarbejder vi med flere af landets uddannelsesinstitutioner, blandt andet IBA KoldingSDU, Designskolen Kolding og Aalborg Universitet. Det gør vi for at sikre, at de studerende har adgang til nogle af de bedste, professionelle 3D printmaskiner og den nyeste viden.

Men vi føler også et ansvar overfor erhvervslivet, med hensyn til at sikre de allerbedste uddannelsesvilkår for deres kommende medarbejdere.

Endelig er der mulighed for, at vi efter aftale, kan holde et arrangement specielt for dig og din virksomhed. Dette er en fordel for jer, da vi skræddersyer arrangement, så det passer til netop jeres fagområde og opfylder de behov I har.

Luk menu