NEXTTECH rykker tættere på fremtiden

NEXTTECH rykker tættere på fremtiden
  • Post Author:

NEXTTECH er i udvikling og tager derfor det næste skridt ud i fremtiden, fra 1 juni-2020 bliver NEXTTECH overtaget af IBA, Erhvervsakademiet i Kolding og bliver derved en del af det kommende innovationscenter i Kolding

NEXTTECH er et videncenter for 3D teknologier hvor virksomheder kan tilegne sig viden og kompetencer, om udvikling, anvendelse og fremstilling af emner.

Siden september 2017 har NEXTTECH arbejdet med at klæde deres medlemsvirksomheder på med 3D kompetencer, for at styrke deres konkurrenceevner i industrien.

IBA’s overtagelse af NEXTTECH etableres for at fremme det tekniske uddannelsesniveau og udbrede forståelsen for 3D print. Kolding skal være et mekka for tekniske uddannelser – både når det gælder fuldtidsuddannelser og efteruddannelser til områdets mange tekniske arbejdspladser.

”Jeg ser frem til et fremtidig godt samarbejde med IBA til glæde for vores medlemmer. Jeg sikker på at IBA vil give os store muligheder for at udvikle uddannelser inden for 3D teknologier da IBA har en stor erfaring inden for undervisning og efteruddannelse.”

Karsten Friis Hansen, Direktør NEXTTECH

Luk menu