Bestil 3D print

Vi har teknologier og materialer til lige netop dit print

Du har filen - vi har maskinen

Hos IBA Nexttech har vi mange  teknologier og materialer til rådighed, så du kan få printet stort set alle dine opgaver hos os. Vi printer både i termoplast, hærdeplast, metal, komposit og voks. Vi kan også bidrage til design og konstruktion  alt efter dit behov.

Få rabat på print med et medlemskab

Med et medlemskab hos IBA Nexttech får du rabat ved bestilling af 3D printede emner. Der er forskellige rabatter tilknyttet de forskellige medlemskaber:

Guld medlem

Med et guld medlemskab får du 25% rabat på 3D print og ligeledes på design og konstruktion.

Sølv medlem

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D print

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D print

Bronze medlem

Ingen rabatter eller?

Bliv medlem

Lad os hjælpe dig med at finde det medlemskab, som passer til dine behov. Du kan også læse mere om vores medlemskaber her.

Kort leveringstid på print

Vi har kort leveringstid på dine 3D print, uanset om du ønsker dem leveret eller vil hente dem selv. Bestil 3D print, og vi har det ofte klar allerede dagen efter. Ønsker du levering, sender vi med GLS, og du vil derfor som regel have dit emne i hånden 1-3 arbejdsdage efter din bestilling. Bemærk: Der er nogle teknologier, som tager længere tid at printe, men dette vil vi altid oplyse om ved bestilling, så du ved præcis, hvornår du kan forvente at få dine emner. Du kan finde vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Hvad koster det?

Vi bliver ofte spurgt, hvad det koster at 3D printe, men det afhænger af så meget, så vi kan ikke give et enkelt svar.  Afhængigt af materiale, teknologi, mængde og printeren vil prisen variere, så vi kan ikke give standardpriser. Men vi vil gerne komme med et tilbud på din konkrete opgave. Du kan kontakte os via nedenstående kontaktformular eller direkte på telefon eller mail.

Bestil 3D print

Kontakt os via nedenstående kontaktformular eller direkte, hvis du ønsker at bestille 3D print.