Bestil 3D print

Vi har teknologier og materialer til lige netop dit print

Du har filen - vi har maskinen

Hos NEXTTECH har vi mange teknologier og materialer til rådighed, hvorfor du kan få printet stort set alle dine opgaver hos os. Vi printer både i termoplast, hærdeplast, metal, komposit og voks, hvorfor det er muligt for dit at få printet præcis det emne du ønsker. Ønsker du hjælp til at udarbejde filen, er vi naturligvis også klar til at hjælpe med dette. Vi kan bidrage til design, konstruktion og meget mere, alt efter dit behov.

Få rabat på print med et medlemskab

Med et medlemskab hos NEXTTECH får du rabat ved bestilling af 3D printede emner. Der er forskellig rabat tilknyttet de forskellige medlemskaber:

Guld medlem

Med et guld medlemskab får du 25% rabat på 3D print og ligeledes på design og konstruktion.

Sølv medlem

Som sølv medlem får du 10% rabat på 3D print

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde det rigtige medlemskab til dit behov. Du kan også læse mere om vores medlemskaber her.

Kort leveringstid på print

Vi har kort leveringstid på dine 3D print, uanset om du ønsker dem leveret eller at hente dem selv. Bestil 3D print og vi har det ofte klar allerede dagen efter. Ønsker du levering, sender vi med GLS og du vil derfor som regel have dit emne i hånden 3 arbejdsdage efter din bestilling. *Der er nogle teknologier som tager længere tid at printe, men dette vil vi altid oplyse om ved bestilling, så du ved præcis, hvornår du kan forvente at få dine emner.

Bestil 3D print

Kontakt os via nedenstående kontaktformular eller direkte, hvis du ønsker at bestille 3D print. 

Luk menu